hund

Pelspleje af din hund

h6

Vidste du, at pelspleje holder din hund sund, ren og smuk? Mange holder hund i år 2021, og da hunden indgår som en del af familien i hjemmet, bør den være ren og pæn, på lige fod med resten af familien. 

Det handler ikke kun om hundens sundhed og udseende, men hele familiens.

hund på seng

Derfor er en sund pelspleje vigtig for din hund

Det er meget moderne at have hund i hjemmet, måske mere moderne end aldrig før. Når vi tager hunden ind i hjemmet, bør dens hygiejne være i lige så god stand som familiens. 

Vil du holde hjemmet rent og pænt, da duer det ikke at have en beskidt hund gående indenfor. Hunde kan både tiltrække lopper, insekter og skidt, hvilket ikke er fedt at få i hverken sofa, seng eller på gulvtæpper. 

Ligeledes drysser en hund masser af pels af sig, hvilket heller ikke er rart at have liggende på gulv og puder. Så går du op i hygiejne, da er det et must med en god pelspleje af hunden – menneskets bedste ven. 

Pelsplejeprodukter 

Så for at holde hjemmet og din hund sunde, pæne og rene, da er det vigtigt, at du som ejer investerer i nogle fornuftige pelsplejeprodukter. Der findes et væld af hudplejeprodukter til hunde, til alverdens størrelser og hunderacer. 

Indenfor pelspleje af hunde, findes der et væld af muligheder. Der findes alt inden for shampoo og balsam til voksne hunde og hvalpe. Der findes øjenpleje, ørepleje, potepleje, føntørre, hundekåber, salve til sår og rifter, vaskehandsker, børster til både korthårede og langhårede hunde. Tilmed findes der også spray til forebyggelse af flåt- og insektbid.

Hvilken pelspleje skal du vælge?

Din investering i pelspleje til din hund, afhænger af både behov og interesse. Får din hund lov til at opholde sig i møbler og køkken, da er det ekstra vigtigt med pelspleje. Så shampoo og en børste, der passer til din hunds pels, er et must. 

Går din hund ude i græs og skov, da bør du også overveje at investere i en spray, som forebygger insekt- og flåtbid. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *