sushi

Sushi som trend i vores tid

h6

Sushi er i den grad blevet en trend i vores tid. Rigtig mange både venner, familier og par nyder at gå ud og få noget forskelligt velsmagende sushi sammen. Det er også en oplagt date mulighed, hvis du vil imponere og glæde et menneske, du synes om. Arbejdspladser anvender også sushirestauranter, når der skal være et firmaarrangement sommetider. Sushi er også en god spise rent sundhedsmæssigt. Vil vi komme meget mere ind på sushi som trend i følgende artikel.

Sushi skaber glæde

Mange nyder at tage ud og spise sushi sammen. Det er også hyggeligt med alle de små forskellige stykker sushi og spændende smagfulde ting, du kan bestille ved siden af. Sushien er også ofte delevenlig. Har du en sød pige eller fyr, du gerne vil imponere og gøre glad, bør du endelig ikke tøve et sekund med at invitere vedkommende på lækker Sushi i Silkeborg eller nogle andre de andre gode sushisteder i de forskellige byer.

sushi

Sundt med fisk

Det er enormt sundt for vi mennesker at spise en masse fisk. Der er rigtig ofte fisk i netop sushi-stykkerne. Du har hvert fald på de fleste sushirestauranter og andre sushi-leverandører ofte et stor udvalg af sushistykker med forskellig former for fisk i. Stykker med Laks og tun i er rigtig populære og fås mange spisesteder, der serverer sushi. Så er der også tit forskellige varianter med rejer i, rejer der også er stegt på forskellige måder og gjort sprøde. Der er nogen nærende og vigtige fedtstoffer, olier og vitaminer i fisk, som vi generelt trænger til mere af. Så selvom, at man også kan anfægte det at spise fisk, som jo er levende dyr, og ikke køre fuld vegetarisk, så er det at spise fisk altså også bedre end kød rent miljømæssigt.

Det er en dejligt ting, at sushi, der er så udbredt og rigtig populært, ikke er en del af kødproduktionen med al dens Co2 udledning. Selvom, der så nok er andre måder, måske med transporten af madvarerne og råstofferne, hvor sushiindustrien sætter sit negative spor.

Sushi er i den grad en trend

Sushien tog virkelig verden med storm, må man sige, og blev en stor succes. På trods af at tendenserne har været meget med kødfyldt mad, når hvert fald danskere skulle ud på restaurant. Når det skulle være fint valgte rigtig mange italienske restauranter, og hverdags takeaway burgere fra McDonalds eller Burgerking. Sushi er tilgængeligt nu både som take away og selvfølgelig på restauranterne. Til trods for det er en lidt fin og dyr spise, og i forhold til danske mad jo en kontroversiel spise, så er der ingen tvivl om at det køre godt for salget af sushi overordnet set.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *