person fører dagbog

Det er blevet populært at skrive dagbog

h6

At skrive dagbog og notat omkring ens hverdag er lidt gammel opfindelse men det er blevet meget populært igen. 

Og der er skam mange forskellige måder hvorpå du kan holde dagbog! Læs med i denne artikel for at få nogle tips til hvordan du kan føre notat over dit liv. Det vil med garanti være rigtig sjovt for dig at se tilbage på om mange år!

en person skriver

Klassikeren 

Der er naturligvis den gode gamle klassiske måde at føre dagbog på. Du kan for eksempel vælge at sætte dig ned hver aften og føre notat over din hverdag. Eller måske du kan skal gøre det når der sker større begivenheder i dit liv?

At føre dagbog på denne måde kan være meget rart, fordi man derfor om en række år kan kigge tilbage på den person man var. Og man kan dermed meget bedre forstå den udvikling man har været igennem.

Historierne i dagligdagen 

Det kan nogle gange virke lidt kedeligt at skrive notat om ens morgenmad i sin dagbog og det er sikkert heller ikke noget, som du er videre interesseret i at læse om et par år. Fokuser derfor i stedet at skrive de gode stunder og historier ned, som du har i din dagligdag. 

Hvad med at du giver hver dag en bestemt titel? Det kan gøres meget hurtigt og kan desuden være en måde hvorpå du meget nemt kan adskille den ene dag fra den anden. 

Den kreative dagbog

Du kan også vælge at sætte et mere kreativt og kunstnerisk præg på din dagbog, hvis det passer dig bedre. Hvem siger at det blot skal være kedeligt blokbogstaver, som man laver sin dagbog? Du kan også vælge at tegne og lave andre sjove ting ved din dagbog. 

Kontorartikler kan du finde rigeligt af på nettet og her kan du med garanti også finde frem til en masse ting, som kan gøre det at føre dagbog en del sjovere. Måske du skal benytte dig af nogle sjove kuglepenne i mange farver? På den måde kan du også tegne lidt i din dagbog og lave skitser, hvis du er god til at udtrykke dig på den måde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *