Manicure

Disse 3 ting hitter netop nu

h6

Er du faldet lidt af på de seneste trends? Vi har samlet nogle af de ting, som hitter netop nu. Hvis du gerne lige vil følge lidt med og på denne måde komme tilbage på sporet, skal du altså helt sikkert læse med her. 

Det er meget forskelligt fra periode til periode, hvad der lige er på mode. Moden hænger ofte meget tæt sammen med alle de andre strømninger, som findes i et samfund. Strømninger kan være meget forskellige ting. En strømning i tiden netop nu er fx den grønne, klimavenlige bølge. Læs mere her og blive klog på tidens trends.

Printer

Pleje til din negle med gellack

En af de ting, som hitter netop nu, er smukke og velplejede negle og hænder. Du kan bl.a. forkæle dig selv med produkter fra gellack negle. Her finder du alt muligt forskelligt. Du kan bl.a. købe alskens forskellige former for neglelak. Du kan også finde andre produkter, som kan være smarte, når du skal pleje dine negle. 

Hvorfor er det så vigtigt med smukke negle og hænder? Dette er der faktisk mange grunde til. Faktisk er noget af det, som vi lægger allermest mærke til ved hinanden, hinandens hænder. Først og fremmest har vi selvfølgelig for vane at kigge på nogens ansigt, men næst derefter kommer hænderne, som det vi kigger på. Ud fra hænderne danner vi i høj grad det indtryk, som vi har af andre mennesker. 

Print dine egne ting

En anden ting, som hitter lige nu, er toner fra Brother. Brother toner fås i ekstremt mange forskellige varianter. Når du skal købe toner fra Brother, kan det ofte betale sig at gøre det online. Her kan du ofte få toneren billigere. Du kan ofte også købe nogle meget store partier af toner, hvis du er interesseret i dette. Det kunne fx være, hvis du er med til at lede eller drive en virksomhed, hvor I har en masse printere, som skal bruge toner. 

Når du køber Brother toner, gælder det, at du kan få både originale og uoriginale lasertonere. Ved begge produkter ses en lav fejlrate. De uoriginale lasertonere er dog som oftest billigere end de originale. 

Plante i haven

Gå i haven

Den sidste ting, som vi har observeret som en trend lige nu, er trangen til at gå i haven. Med det nye år skudt i gang og foråret lige om hjørnet, er der mange, som føler trang til at komme ud og få jord under neglene. Det er sundt og skønt at være udenfor, og vi kan alle have godt af noget frisk luft i den travle hverdag. Det virker til, at dette er gået op for folk, så de nu for alvor er ved at komme i gang i haven. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *