vægge

Tips og tricks til at pifte dine vægge op

h6

Når du skal indrette dit hjem, er væggene en stor del af indretning. Og hvad bedre kan man ønske sig end flotte motiver på væggene? Det giver en personlighed og rummelighed til rummet, så væggene ikke blot står tomme. Du kan med motiver og farver på væggene vise din personlige stil frem, så det passer til rummets øvrige møbler og designs. Det kan være alt fra en flot farve på væggen med maling til sjove og spændende plakater eller wallstickers.

Mal din væg i en flot og rolig farve

Stuen er et sted, hvor der skal være plads til nærvær og hygge. Her sidder du måske og ser film om aftenen med familie eller venner. Derfor må der også gerne komme en hyggelig farve på væggen. Det kan være en mørkegrøn, grå eller mørkeblå farve, som dæmper stemningen og lyset i stuen. Det vil give en stemning af en biograf, som kun vil medføre til større hygge en fredag aften med slik, popcorn og film. Det kan også være en friskere farve i gangen, som byder gæsterne velkommen på en sjov og anderledes måde. De vil uden tvivl ikke kunne undgå at smile, når de ser væggen ved første øjekast af hjemmet i gangen. Det vil give et frisk pust til de ellers bare hvide vægge, som de fleste er vant til at møde i en gang.

Pryd dine vægge med wallstickers og plakater

Måske har du hørt om wallstickers før. De er super smarte, da du nemt kan udskifte dem, når du har lyst. Det sættes direkte op på væggen uden ramme, så det ligner, at det er malet direkte på væggen. På den måde kan du også være en smule mere modig omkring motivet, da du nemt kan tage det ned igen og skifte ud løbende. Køb wallstickers her og se de mange muligheder. Der er både sjove figurer til børneværelset eller fine citater til f.eks. køkkenet eller soveværelset. En anden ting som kan pryde væggene, er flotte plakater. Det kan være plakater som er inspirerende til rummet. Et eksempel kunne være plakater med råvarer på til køkkenet. Eller måske kan du finde opskrifter, som du kan hænge op. Du kan også finde fine plakater til værelserne med hyggelige citater eller fine mønstre. Måske skal du farvekombinere farverne fra plakaten med møblerne, så der er en klar rød tråd i rummet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *