flowstudio

Den nye store trend – Flowstudio

h6

Så er det her, årets nye trend – flowstudio. En digital løsning, som uden tvivl er fremtiden. Du bør i hvert fald skrive dig ordet ’flowstudio’ bag øret, for det er formentlig ikke sidste gang du hører det. Og er du en af de store trendsætter, så burde du straks videresende denne artikel til alle dine venner.

Fænomenet vil for alvor stige i populariteten i det nye år. Flowstudio er et 3D designstudio, som visualiserer både arkitektur og interiør i form af stilbilleder og animation. Dette sker i form af computerteknologi, og alt er lavet og produceret digitalt. En helt ny model inden for 3D visualisering.

Flowstudio er lige nu mest tilegnet til ejendomsmæglere og i reklamebranchen, men man kunne med god vilje forestille sig, at det bliver yderligere udbredt i fremtiden. Flowstudio vil kunne passe ind til nærmest alle brancher og projekter – både bil, mode, designbranchen og meget, meget mere.

Værktøjet skaber muligheder både for virksomheder og kunderne. Det skaber en tættere forbindelse mellem produktet og kunden, og kunden har altid mulighed for at tilgå det – uanset tiden på døgnet. Dette gør også, at produktet kan nå ud til en meget større målgruppe. Læs mere om flowstudio her

En unik visualisering
Flowstudio giver dig en unik mulighed for at bevæge dig rundt gennem boliger, som var du der selv. Den digitale animation skaber et værktøj, som ikke er set før. 3D visualiseringen giver dig mulighed for at fremhæve og understrege de features, som er vigtige for et boligprojekt.

Det drejer sig om skabelsen af arkitekturen, landskabet og projektets samlede udtryk. På fineste vis skabes et flot og unikt produkt, som straks vil fange modtagerens interesse.

Flowstudio skaber salg

Og hvordan fungerer flowstudio så helt præcis? Forestil dig følgende scenarie: du er ude at kigge på en bolig, men da du kommer hjem fra fremvisning dukker tvivlen op i dig. For hvordan var det nu helt præcis køkkenet så ud? Hvilke fliser var der på badeværelset? Og var der nogen løse klinker henne i hjørnet?

Disse tvivl er forbi med denne smarte digitale løsning. Med flowstudio har du på alle døgnets timer mulighed for at tilgå boligens materiale, og dagdrømme dig hen til en hverdag og dagligdag i hjemmet. Hvordan vil det være at stå at bage boller i køkkennet, putte de små børn i børneværelserne og drikke et glas kold rosé på terrassen. Du kan se alle boligens detaljer – både de gode og de mindre gode sider gennem flowstudio.

Man kan altså sige, at flowstudio formentlig vil skabe et større salg for ejendomsmæglerne. Fordi at boligerne bliver meget mere tilgængelige, og folk hurtigt vil skabe sig et indtryk af husene samt lejlighederne. Uden tvivl er flowstudio ikke en døgnflue, men vi har kun set starten – fremtiden vil bringe på endnu flere digitale løsninger og muligheder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *