corgi

De største hundetrends i 2020

h6

Selvom hundene nok er fint tilfredse med en læderbold og en kæp, de har fundet i haven, skal det ikke holde hundeejerne fra at shoppe amok i kæledyrsudstyr en gang imellem – og det er helt naturligt, da vi jo alle sammen gerne vil glæde vores pelsede venner og holde dem sunde og raske. Vi har samlet et lille udpluk af de trends, som er på vej frem i hundeverdenen nedenfor. Læs videre for at få lidt inspiration til din næste shoppetur.

Teknologi og fedt udstyr

Lad os være helt ærlige: Der er intet, der slår et nyt, smart gadget, heller ikke i hundeverdenen – og derfor bliver markedet selvfølgelig også fyldt med flere og flere af dem. Du kan fodre din hund automatisk og lukke den ind og ud helt uden at skulle røre en finger. Du kan spore dens færden via et GPS-halsbånd. Du kan frisere den med avanceret teknologi, og selv legetøjet bliver mere og mere automatiseret – men det betyder ikke, at godt, gammeldags hundeudstyr er på vej ud. Nostalgi og godt håndværk har bestemt også stadig sin plads. F.eks. specialiserer irske Country Pet sig i udstyr til hunde højeste kvalitet med fokus på funktionalitet og sikkerhed – og begrænser sig til et lille, nøje kurateret varesortiment i klassisk, stilrent og nostalgisk design.

bulldog

Fremtidens foder

Hvilket foder, der er bedst for vores hunde, har altid været – og vil sandsynligvis blive ved med at være – en ophedet diskussion. Dette kan også tydeligt ses på tendenserne i kæledyrsverdenen. Et hav af nye metoder til at behandle maden, så den er ekstra lækker for hundene, er bl.a. dukket op: Foderet fås nu bagt, raw, dehydreret, lufttørret – you name it. Som forbruger bliver det også hele tiden nemmere for dig at tage vare på miljøet og tænke økologi og genanvendelse ind i dit kæledyrsudstyr. Det ses både ved, at mere og mere hundefoder produceres med kød fra fritgående dyr og/eller økologiske planter – og også i det, varerne er pakket ind i. En stor trend er nemlig også, at udstyret til din hund i større og større udstrækning kan købes i genbrugsmateriale – så du med god samvittighed kan sende det videre i systemet, når din hund en dag er færdig med det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *