hjem i bogstaver

4 gode råd: Gør hjemmet efterårsklart

h6

Vi mærker hurtigt, hvordan sommeren er ved at gå på hæld, og dagene langsomt bliver kortere og kortere. Derfor skal du også til at tænke på, hvordan du gør klar til den mørke tid, hvor vi opholder os langt mere indendørs.

Her får du derfor 4 gode råd til, hvordan du gør hjemmet helt klar til efteråret og vinteren, så der er skønt for hele familien.

køkkenvask

1. Gør stuen til et indbydende samlingssted

Når det bliver mørkt udenfor, er der ikke noget så skønt som at sidde inde i varmen med en god film eller spændende bog. Hvor sommeren har kaldt os udenfor, er det derfor en god idé, at du får indrettet dig så skønt og indbydende indendørs, når temperaturen falder.

De fleste elsker en skøn sofa, hvor man kan putte sig under tæpper og ligge behageligt. Derfor kan du investere i nogle gode sidde- og liggepladser til stuen, så familien automatisk trækker derind, når efteråret kalder os indendørs. Her kan I sammen hygge jer med underholdende tv og spil eller sysle med kreative projekter.

2. Få styr på opvasken, så du kan slappe af

Rigtig mange danskere har for længst kastet opvaskebørsten og viskestykket bort til fordel for en skøn opvaskemaskine. Det giver mindre diskussioner i hjemmet, når der ikke skal vaskes op i hånden efter hvert måltid.

En opvaskemaskine skal dog vedligeholdes korrekt, så den vasker dit service og bestik helt rent. Det er nemlig til stor gene, hvis ikke opvaskemaskinen fungerer optimalt. Derfor er det en god idé, hvis du inden vinteren, får tjekket din opvaskemaskine, så den kan klare både hverdagen og julens opvask. 

Læs meget mere om, hvordan du gør din opvaskemaskine klar her.

3. Luft dyner og puder til soveværelset

Sommerdynen skal skiftes ud, når det bliver koldere, og derfor skal du havde fundet de gode vinterdyner frem igen. De fleste glæder sig til at få de store og fyldige dyner ud af skabet, der blot har ventet på at komme i brug.

Inden du straks kaster dig over at putte i sengen, så kan du med fordel få luftet både sommer- og vinterdynerne. Det er nemlig godt for dem, at de bliver luftet godt ud, både inden de pakkes ned og tages i brug.

Derudover kan mange topmadrasser vendes, da de ofte har en vinter- og en sommerside. Så få gjort soveværelset helt klar til vinterens hyggestunder.

hund under tæppe

4. Forkæl den firbenede i familien

De firbenede vil også mærke, at temperaturen skifter, og efteråret står for døren. Hvis du gerne vil sikre dig, at din bedste ven også får en skøn vinter, så kan du få skiftet den gamle kurv ud og sørge for, at familiens hund har den bedst mulige soveplads.

Med en skøn hundeseng kan hunden få den optimale støtte under søvnen, når vi alle trækker os ind i varmen. Det er særligt godt til hunde, der i forvejen døjer med smerter i led, men alle hunde vil med garanti elske at ligge ekstra blødt og behageligt, hvor familien er samlet indenfor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *