par

De nyeste trends indenfor dating

h6

Dating er noget vi alle har oplevet, og måske er vi stadig en stor del af datinglivet. Det er meget forskelligt hvordan det er, at folk har det med at skulle date – nogle nyder det, imens andre hader det.

Uanset hvordan du har det med det, så kan vi ikke komme udenom, at det er noget som konstant ændrer sig. Den måde vores forældre eller tidligere forfædre datede på er jo ikke den måde vi gør tingene i dag.

Læs med her for at se, hvad de nyeste trends indenfor dating er.

Online dating

En af de helt store tendenser indenfor dating for tiden er så absolut, at rigtig meget af den foregår online. I dag er det næsten utænkeligt at møde et nyt par, som har mødt hinanden nede på en kaffebar eller lignende. Langt størstedelen af os finder vores romantiske partnere på nettet.

Og det er da også en hel del nemmere blot at tage på nettet. Det er nemlig alligevel her vi tilbringer størstedelen af vores tid – og så virker det også langt mindre intimiderende at skrive til en pæn pige i cyberspace, end det ville være at gå op til hende i baren.

kaerlighed

Med online dating har vi også mulighed for at møde folk, som vi måske aldrig ville være stødt ind i før. Vores sociale cirkler er jo ikke større end de er og selvom vi selv kan gøre noget for at gøre dem større i virkeligheden, så er det jo ikke sikkert at det lukker os op for flere romantiske muligheder.

Løse forhold

Der er naturligvis parforhold, som er meget forpligtede til hinanden og hvor ingen af parterne har lyst til at se andre. Men på generelt plan er vores forholdsstrukturer blevet en del mere løse, end tidligere generationers.

Det er ikke nær så mærkelig i dag at høre om åbne forhold og at man dater op til flere mennesker på en gang. Generelt lader det til at vi er blevet mere frisindede hvad angår seksualitet – og det er blandt andet også noget, man kan se ved den lette tilgang, der er til gratisporno.

Det er i dag blevet nemt at date lige præcis den man vil og færre og færre har en mening omkring andres datingliv. Så længe alle parterne er informere er glade ved omstændigheder, så deler mange mennesker den mening, at der ikke er noget andre skal have en bedømmelse på.

Friheden til ikke at date?

Det lader dog også af og til som om, det helt er gået over i den anden grøft nogle gange. Er vores stigende frihed til at kunne date lige præcis dem vi vil (og så mange vi vil ad gangen) kommet på bekostning af friheden til IKKE at ville date?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *