Lup i hånd

Trends og tips til boligindretningen hos den studerende

h6

Når du skal indrette din bolig, er der mange ting, du skal tænke over. Din bolig skal nemlig både være funktionel, se smart ud og naturligvis ikke gå voldsomt over budget. Derfor er det vigtigt at gøre sig en masse overvejelser først. Derudover skal du naturligvis også lave et budget. Og så skal du helt sikkert også lave nogle prioriteringer. Livet som studerende kan være hårdt rent økonomisk. Dette betyder heldigvis ikke, at du ikke kan få indrettet en lækker og indbydende lejlighed.

Lyserød sparegris

Undersøg alle muligheder

Det er ikke alle, der har en veludviklet kreativ sans, når det gælder boligindretning. Måske kan du nikke genkendende til dette? I så fald er det vigtig at undersøge en masse. Sørg for at få så meget inspiration som muligt. Spørg dine veninder. Undersøg boligindretningssider på nettet. Kig i forskellige boligmagasiner. Tag en tur i boligforretninger. Jo flere indtryk, du kan få dannet dig, jo bedre ide har du om, hvad du godt kan lide. I sidste ende handler det jo om at indrette dit hjem. Det skal altså indrettes i en stil, du synes er for fed.

Selvom du har en helt klar ide om, hvordan dit hjem skal se ud, kan der dog komme nogle økonomiske udfordringer. Det er jo ikke alle studerende, der har lommen fuld af guld og kontanter. Du skal altså slutte fred med, at du med god sandsynlighed ikke kan få den nøjagtige løsning, du forestiller dig. Der er dog god chance for, at du kan ramme tæt på, med møbler og materialer, der kan give den rette stemning. 

Lav budget

Når du har fundet ud af, hvordan du godt kunne tænke dig, dit hjem skal indrettes, skal du tænke på økonomien. Som skrevet ovenover, kan du jo ikke vide dig sikker på, om du har råd. Derfor kan det være rigtig godt givet ud at lave et budget. På den måde finder du ud af, hvad der er muligt, og hvad der slet ikke er muligt. I sidste ende skal du jo stadig have mad på bordet. Det må være det vigtigste.

plankebord

Forkæl dig selv med dine topprioriteter

Det er naturligt at lave en prioriteret liste over, hvad du allerhelst vil have i lejligheden. På den måde har du også overblik over, hvad du først vil bruge penge på. En af de møbler, du ikke skal spare penge på, er spisebordet. Det er et møbel, der i den grad bliver brugt flittigt. Kvalitet er derfor at foretrække. Lige nu er specielt plankebordene på højeste mode. De giver et lækkert råt og naturligt look til stuen. Dette vil i den grad passe fremragende ind hos den studerende. 

Udover det faktum, at plankeborde er vældig trendy for tiden, så er det også et møbel, der kan holde i mange år. Plastikborde går i stykker. Plankeborde holder hele livet, hvis du passer godt på det og behandler det løbende. Du kan læse mere på www.plankebord.dk/behandling-af-plankebord/ vedrørende behandling af plankeborde. Du kan altså tænke plankebordet som en investering i fremtidige boligindretninger. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *