stue

Møbeltrends i 2020

h6

Indenfor møbelverdenen sker der hele tiden nye og spændende ting. Det er altid godt at følge med på moden eller i hvert fald blive inspireret af nogle af de ting, som møbelbutikkerne har at byde på.

Det kan give inspiration til din egen indretning, hvis du er på udkig efter nye møbler, men det kan også være en fin måde at få gentænkt nogle ideer på. Måske skal der flyttes lidt rundt i stuen eller soveværelset skal have en omgang maling.

Hvad end du får ud af dem, så er møbeltrends spændende at følge med i. Her får du de to største trends i 2020.

Rå og uskarpe materialer

Det kommer måske samtidig med mere fokus på natur og et naturligt udtryk. De rå og uskarpe materialer kommer nemlig på banen – både i form af plyssede møbler og mineralske materialer.

Mange steder vil du finde møbler lavet af overskudsmaterialer, netop fordi der ikke er det store behov

for at møblerne fremstår stringente og med rene linjer. I 2020 må det skarpe nemlig godt blive brudt med noget mere blødt og organisk.

En af de store materialer, især indenfor sofa- og stolesortimentet er nemlig plys. Plys-materialet tager over, hvor velour og fløjl slap og tilføjer et rigtig rart udtryk samtidig med at det er utrolig rart at sidde i.

Står du og overvejer nye sofaer eller en ny stol, så se om ikke du nok skal falde over en masse blød plys.

 

Årets farve: Beige

Plys går nemt hånd i hånd med årets farve – nemlig beige. I langt de fleste butikker vil du se en overflad af både store og små møbler i denne afslappede farve.

Kunne du godt tænke dig at inkorporere denne farve, som er behagelig for øjet, så tænk i tæpper, puder, lampeskærme og lyseholder. Det er nemlig en rigtig god farve at dekorere med. Man kan snildt sige at beige er den nye hvid, og den fungerer også som en fantastisk kontrastfarve til sort.

Hvis du står og mangler større møbler, er beige derfor også et rigtig fint valg. Selvom det er årets farve, har vi at gøre med en meget tidløs farve, der vil holde sig pæn i lang tid. Vær derfor ikke bange for at hoppe med på denne trend.

baerbar

Gode møbelbutikker

Der er mange nye kollektioner blandt diverse møbelbutikker. Skal du se på dekorationsting, kan Ferm Livings nye kollektion anbefales, hvor det er den altoverskyggende farve.

 

Søger du derimod de lidt større møbler, så kan det være en rigtig god ide at undersøge Idemøbler. Deres sortiment går dog nu ind under Ilva, så det er også denne butik du skal besøge. Men du finder samme gode kvalitet og designrigdom i butikken som før.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *