crosstrainer

Det nyeste indenfor løbebånd

h6

Netop løbebåndet er måske det mest populære, når det kommer til vores kamp for at holde formen. Ikke bare i træningscenteret, men også, når vi træner derhjemme, er det en af de ting, der oftest er at finde på ønskelisten.

At løbe derudaf – uden at komme nogen vegne, lyder ikke umiddelbart som en god ide og mon ikke der blev trukket en del på smilebåndet og rystet på hovederne, da ideen først blev fremlagt? I dag er der dog ikke andre end producenterne, der griner hele vejen ned i banken.

Går du også og drømmer om et løbebånd i privaten, så læs med her, hvor vi kigger på det nyeste indenfor trenden, eller smut en tur forbi løbebåndsguiden, hvor de bedste løbebånd er gennemgået og testet.

Professionelle løbebånd i hjemmet

Vi stiller større krav til de ting vi investerer i og derfor er det heller ikke så underligt, at rigtig mange går efter de professionelle løbebånd, når der skal bygges et hjemmetræningscenter op. Det betyder, at de store producenter også er blevet presset til at udvikle på deres billige modeller, fordi folk simpelthen forventer mere. Vi vil ikke nøjes.

Vi vil hellere betale mere for et ordentligt løbe bånd en gang og have det i mange år frem for at købe noget skrammel, der kun holder en enkelt vinter.

løbebeånd

De to klasser

Helt overordnet kan løbebåndene i dag inddeles i to klasser. Dem, der er stationære og dem, der kan pakkes sammen. Det er en stor fordel at vælge en sammenklappelig model, hvis du bor i lejlighed eller blot ikke ønsker at have dit løbebånd stående fremme hele tiden.
Før i tiden var de sammenklappelige modeller oftest også dem, der var af dårligst kvalitet og derfor også både ustabile og mindre holdbare. I dag er det dog ikke længere tilfældet.

Der findes et par rigtig godt bud på professionelle løbebånd, der kan klappes sammen uden det går ud over kvaliteten og effektiviteten, så der er stadig håb for dig, der gerne vil kunne træne, men ikke har plads til en permanent version.

Gadgets

Her sker der virkelig noget, når det kommer til udvikling. Gennem de seneste år er der kommet muligheder for at tracke din træning både på selve løbebåndet, på din computer, din iPhone eller dit smartwatch. Det betyder altså, at dit løbebånd kan kommunikere med dine gadgets og du kan holde stramt styr på din træning, din udvikling og dine mål.

Lav dine egne træningssæt med forskellige stigninger og hastigheder, så du kan optimere din træning. Du kan samtidig lytte til din yndlingsmusik eller se din favoritserie på displayet – der er ingen grænser. Det er en stor hjælp, når du træner seriøst, men samtidig gør det også hele oplevelsen sjovere i al almindelighed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *