næralarm

Næralarm – sådan får dig og dine naboer en billig og effektiv alarmløsning sammen

h6

Næralarm også kaldt nabo alarm er et netværksbaseret alarmsystem, der fungerer på den samme måde som de alarmsystemer der er tilknyttet en vagtcentral. Men i stedet for at det er en vagt som rykker ud, for at tage et kig hjemme hos dig (som oftest er en dyr historie) så er det dine naboer. Dog ikke for at gribe ind – det er politiets opgave, men for at få et hurtigt overblik. Tilstedeværende naboer er også en effektiv respons da det vil sandsynligvis skræmme væk indbrudstyven.

En næralarm skal desuden ikke kobles til en alarmcentral, med dyre abonnent afgifter.

Kort reaktionstid i forhold til alarmsystemer som er tilknyttet vagtcentral

En anden fordel med næralarm er den korte reaktionstiden. Det taget typisk minimum 30 minutter for et vagt at nå frem til dig, efter alarmen er gået hos dig. I den tid er tyven nået langt væk, helt sikkert også med en masse værdifulde genstande der tilhører dig. Et indbrud tager sjældent mere end 10 minutter at gennemføre for den erfarne indbrudstyv.

Så hvis du har en god kontakt med dine naboer, findes der i princippet kun fordele med at få installeret en næralarm, når det skal investeres i sikkerhed. Hvis i skal have hjælp med installation og eventuelt indkøb så er det en låsesmed med AIA-eksamen i skal have fat i. Norh Sikring er en låsesmed beliggendes på Vesterbo der tager sig af disse opgaver på hele Sjælland. De har også en afdeling i trekantområdet (Fredericia, Kolding, og Vejle samt Middelfart). Norh Sikring kan nemt kontaktes her.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *