Gardiner med lilla lys

Gardiner som prikken over i’et i hjemmet

h6

Hvad, der kendetegner et godt og stilfuldt indrettet hjem, er meget subjektivt. Igennem tiden har vi set forskellige trends indenfor boligdesign og indretning, og en rød tråd er gardinerne. Hvilke typer og farver, der har været moderne, har varieret over årene, men et gardin er i sig selv en tidløs og nødvendig del af indretningen af ethvert hjem.

curtaindecor

Hold gardinerne rene

Når man har gardiner i hjemmet, skal man ikke negligere vigtigheden af at holde dem rene. Der samler sig en masse støv i gardiner, i særdeleshed hvis de er af den lange slags, der går helt ned til gulvet. Det er dårligt for indeklimaet at have gardiner fyldt med støvmider, så derfor skal man prioritere at rengøre dem engang imellem. Om det er at lufte dem ved enten at afmontere dem og hænge dem udenfor, eller om det blot foregår ved at åbne vinduet, er egentlig ikke så væsentligt – det skal bare gøres. Alternativt kan man også støvsuge dem, når man alligevel giver gulvet en tur. 

Køb af nye gardiner

Hvis gardinerne i ens hjem er gamle, og støvmiderne efterhånden har slået permanent lejr i dem, kan det være en idé at købe nogle nye. Dette kan man se som en mulighed for at ændre looket i ens hjem. Gardiner gør nemlig en verden til forskel for et rum. Der findes utallige muligheder for gardinløsninger til hjemmet. Er man ude i et praktisk gardin, der blot har til formål at lukke lyset ude ved sengetid, er mørklægningsgardiner måske vejen frem. Er man derimod fristet af tanken om at peppe sit hjem op med nye gardiner, kan man finde mange flotte gardiner med farver og mønstre. Disse gardiner kan nærmest fungere som et stykke kunst i hjemmet. Køb gardiner her og udforsk det store udvalg af flotte, nye gardiner.

gardinstemning

Den blide, yndefulde stil

Som sagt findes der mange forskellige veje, man kan gå med gardiner. Ønsker man en blød, blid ramme om ens hjem, skal man ud i nogle af disse gardiner. Fælles for dem alle er det yndefulde, simple udtryk, de har. De kaster øjeblikkeligt ro og velvære over et rum, når de hænges op, og de bidrager ligeledes til en følelse af luksus.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *