Hund

Giv din store hund frihed med en hundelem i XXL

h6

Noget, der virkelig er blevet vigtigt i vores tid, er at vores kæledyr derhjemme har det godt. Deres velfærd er lige så vigtigt som vores. Derfor er det vigtigt, vi husker, at de skal have lige så meget frihed som os selv. 

Katte især har tit en lem på døren, så de kan komme ud og ind, som de vil. Så hvorfor skal vores hunde ikke også have sådan en? De fortjener lige så meget frihed, uanset om de er i den lille eller store ende af skalaen.

Hvorfor skal du give din hund en hundelem?

Grunden til du skal give din hund en hundelem, er helt klart, at hunde har brug for motion. Motion, luft og frihed. Hvis du allerede går med hunden 2-3 gange om dagen, men den stadig vil ud og løbe rundt bagefter, når du for eksempel arbejder eller er i skole. Så kan den selv løbe ud og gå ind igen, når den vil. Ikke mindst kan den komme af med afføring udenfor, og det vil de fleste hundeejere nok foretrække. 

Derfor kan det være en meget god idé at få dig en hundelem i XXL til din store hund, som har masser af energi. Du kan finde en hundelem xxl her. Det kan være både godt for dig og hunden. 

Det kræver måske lidt træning, før hunden forstår, at den gerne må gå ud og ind som den vil. Men det vil helt sikkert gøre en stor del for tilliden, og også hundens glæde.

Lille hund

Hvorfor har hunde brug for frihed?

En hund har lige så meget brug for at komme ud, bevæge sig, få frisk luft og have masser af plads, som vi mennesker har. Man kan sagtens få kattelemme til sin kat, men en hundelem er faktisk slet ikke så normal, som det burde være. Det er da mærkeligt, at vores hunde ikke også skal have lov til at bestemme, om de vil være ude eller inde. 

Så længe ens have er hegnet ind, så man er sikker på, de ikke løber væk, er der da ingen grund til, at hunden ikke skal have sig en hundelem. Selv de store hunde kan få sig en hundelem, de findes nemlig i XXL. Så hvis man ikke er hjemme, eller man har en sygedag i sengen, kan hunden løbe ud og ind, som den har brug for. 

Hunde har brug for motion. Og alting kan ikke udføres indenfor, da det nok ikke er den bedste idé, at hunden løber rundt inde i huset. Ved at give den lov til at komme udenfor selv, kan du være sikker på, at hunden får bevæget sig nok, også selvom du ikke lige har mulighed for at lege med den.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *