stil-2020

5 musthaves for mænd til SS 2020

h6

Den modebevidste mand, som kærer sig om tidens trends og tendenser, er naturligvis allerede nu begyndt at overveje, hvad næste sæson mon byder på af lækre modefænomener, cool detaljer og fine snit. Læs med her for at blive klædt helt rigtigt på til SS 2020.

Satin

Satin har faktisk allerede været fremme under SS2019, hvor satin primært var populært til bukser og shorts. I 2020 har designerne taget skridtet videre, og der kommer således fulde outfits i satin, som du kan mikse på forskellig vis, eller gå all in og bruge både skjorte og bukser i satin sammen. Vær modig og test det af – og så er det afsindigt lækkert at have på.

Nålestriber

Nålestriber har jo egentlig altid været pænt, men de har også trådt i baggrunden de seneste år til fordel for mere rene snit og minimalistiske konturer. Men nu gør nålestriberne et comeback. Hvad end det er på jakkesæt, skjorter eller vilde trøjer, så er nålestriberne tilbage. Brug dem i hele outfittet eller som en ekstra detalje i et mere rent look.

Bowlingtrøje

Denne tendens var der måske ikke mange, der så komme. Men bowlingtrøjen bliver én af sæsonens helt store tendenser. De skal helst være i et silkelignende materiale, og den firkantede skjorte med korte ærmer må gerne være lidt løs i det og med et vildt print. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du kan bruge bowlingskjorten til langt det meste. De skjorter, der allerede er vist frem til diverse modeuger, signalerer i øvrigt, at vi går en farverig, mønstret og vild sæson i møde.

Matchy-match

Hos kvinderne har det altid været populært at bruge enten colorblocking (hvor du sammensætter forskellige rene farver med hinanden) eller tone-i-tone for at skabe et unikt look. Og nu er det mændenes tur. Således ser vi overalt en stor tendens til at lade både shorts/bukser og trøje være i samme farvetone – og eventuelt i sammen snit eller samme mønster – for at skabe en dynamisk enhed. Colorblocking er fortsat populært, men prøv også at holde hele dit outfit i samme farve – det skaber opmærksomhed på den virkelig cool måde.

Lommer

Ganske overraskende bliver lommer drønende populære næste sæson – og altså ikke blot en enkelt lomme på en trøje eller i et par bukser. Den får fuld skrue med lommer, og på catwalken var der således utallige designs med mange lommer per tøj-del. Det er både pænt og funktionelt – og ikke mindst praktisk. Endelig et sted, hvor du kan opbevare din smartphone.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *