Glad kvinde

Vil du også med på lånetrenden? Vær opmærksom på dette

h6

At låne penge er nu blevet mere populært end nogensinde før. Nye låneudbydere vælter frem, og forbrugerne står i kø for at købe forbrugsgoder for lånte penge. Ja, man kan vist godt sige at der er tale om en lånetrend. Vil du også med på den? 

Før du begiver dig ud på lånemarkedet, ville det da være en skam hvis ikke du først bliver godt udrustet til det. Få derfor i artiklen her nogle gode råd til hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du griber lånemarkedet an.

Kend risikoen før du låner på livet løs

Du må nærmest have levet under en sten hele det 21. århundrede, hvis ikke du er stødt på det der tv-program, hvor økonomiske eksperter forsøger at hjælpe danskere, som har rodet sig så langt ud i lån, at de ikke længere kan bunde.

Dette program understreger meget fint den risiko der er ved at låne, hvis ikke man behandler sine lånte penge med respekt. Men bare rolig: du kommer ikke til at ende som en deltager i tv-programmet, hvis du låner penge – så længe du har styr på sagerne. 

Alligevel er det godt at være bevidst om den risiko der er ved at låne penge. Ved du nemlig hvorfor du skal være påpasselig med dit lån, bliver det meget lettere at have respekt for lånet.

Smilende kvinde

Vælg et lån, som du har råd til

Det lyder meget fristende kunne have 50.000 kr. stående på kontoen i morgen tidlig, ikke? Det er der i hvert fald mange der synes. Kviklån blomstrer op, og flere og flere låner penge til det, som de selv mener de overhovedet ikke kan undvære.

Ja, 50.000 kr. på kontoen lyder meget godt. Men hvad ikke lyder godt er at skulle afdrage med et beløb hver måned, som man rent faktisk ikke har råd til. Dét er opskriften på at komme i økonomiske vanskeligheder.

Gør dig selv derfor en stor tjeneste, og vælg et lån, som du har råd til. Kan du betale den månedlige ydelse uden problemer hver eneste måned, er det ikke helt så tosset endda med et sådant lån. 

Få et forspring på livets (forbrugs)goder

Et lån er slet ikke så farligt, som nogle maler det op til at være. Nu hvor du er advaret mod at komme i økonomisk fordærv, er du bedre rustet til sikkert at komme med på lånetrenden. Og nej, der er absolut ingenting galt med at optage et lån for at få et forspring på livets goder!

Har du dobbelt-tjekket din økonomi, og ved du at du har råd til et lån, er du frit stillet til at låne lige så tosset du vil! Hvem ved? Måske viser det sig at et lån er det, som gør dit liv lidt sødere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *