To mennesker og en hund

Gode idéer til en skøn ferie med kæresten

h6

Efteråret kan for mange være en rigtig hård og lang årstid fyldt med blæst og gråt vejr. Da der ingen helligdage er i efteråret, er der en masse uger i træk, hvor det blot står på arbejde. Mange savner derfor feriestemningen og den varme sommer. Har du mulighed for det, bør du derfor overveje en rolig ferie sammen med kæresten. Det kræver ikke mere end blot en forlænget weekend for at have opladt sin afslapnings-depoter, og så kan man ellers give den gas på arbejdet igen.

To mennesker på en strand

Træk stikket og slap af

Det er helt sikkert sundt for både kroppen og sjælen at trække stikket for en stund og bare slappe helt af. Hvordan man gør det, er forskelligt fra person til person. Nogle vil måske til et andet land, for at opleve noget nyt og komme væk fra de vante rammer. Andre kunne godt bare trænge til en hyggelig weekend i et sommerhus med god mad og godt selskab. Mens andre har behov for en total afslapningsferie med spa og en masse selvforkælelse. Ligegyldigt hvad man har behov for, vil det helt sikkert gavne dig mentalt at få slappet lidt af med kæresten. Her kan du blandt andet finde nogle gode råd til huskelisten, inden I skal afsted. Det er altid godt at dobbelttjekke inden, man skal afsted, så I ikke ender i et skænderi over noget, I har glemt. 

Sydens sol

Går du og hænger lidt med hovedet, og blender dine følelser lidt for meget ind med det grå vejr? Så kan det være, at kæresterejsen skulle gå til et land sydpå med masser af sol. Mange oplever om efteråret og vinteren, når det bliver mørkere, at de bliver en smule deprimeret. Det er i de flestes tilfælde på grund af manglen på d-vitaminer, man blandt andet kan optage fra solen. Derfor kunne en tur sydpå ikke blot give dig ny energi, men også gøre dig en del gladere. Og så kan du også vende hjem med lækre brune ben.

Et par

Når I kommer hjem igen

Selvom det måske har været en kort ferie, så er det mere end rigeligt, og hverdagen melder sig derfor glædeligt igen. De fleste oplever nemlig, at en kort ferie giver dem fornyet energi og glæde ved arbejdet. Lidt ligesom en kort lur er bedre, end en lur på over en times tid. Tager du på en længere ferie kan det måske blot give dig mere rejsefeber end længsel for at komme tilbage til arbejdet. Nyd derfor bare miniferien. Tag alle indtrykkene til dig og sørg for at sætte pris på at have kærestens opmærksomhed. Hverdagen foregår i et hurtigere tempo, men på en kort ferie har I virkelig tid til hinanden. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *