Sommerhave græs

4 must-haves til sommerhaven hos børnefamilien

h6

Det kan til tider være en kunst at lære at underholde børn. At lære børn at underholde sig selv kan dog næsten være endnu mere udfordrende.
Men frygt ej, i denne artikel vil du blive præsenteret for 4 must-haves til sommerhaven, som kan hjælpe dine børn til at have en langt sjovere sommerferie hjemme i haven.

Hvis du efter endt læsning stadig mangler ideer efter at have læst nedenstående, så kan du få meget mere inspiration her.

Gyngestativet er klassikeren, der aldrig bliver kedelig

Gyngestativet er noget, som stort set alle associerer med barndommen, med latter og med gode minder.
Det kan du også give til dit barn, hvis du vælger at købe et gyngestativ til haven. De kan findes til alle aldersgrupper, i mange forskellige materialer og med mange forskellige variationer.
Du kan endda ofte kombinere nogle af elementerne, så hvis du har et barn på 3 år og et barn på 9 år, så kan de uden tvivl få hver deres gynge på det samme stativ.

Lyder dette som noget for din familie og din sommerhave?

Kombiner leg og motion på en trampolin

Trampolin

Trampoliner har efterhånden været en ret populær ting at have i baghaven i rigtig mange år. Så hvorfor skulle det ikke være det hjemme hos dig? Børnene vil uden tvivl kunne bruge timevis på trampolinen og stadig synes, at det er sjovt dagen efter.

Herudover er der kommet flere og flere muligheder for sikkerhed, så du ikke behøves at være nervøs, hver gang børnene leger på trampolinen. Du kan for eksempel overdække fjedrene, grave trampolinen ned eller anskaffe et sikkerhedsnet.

Bliv nedkølet i et lækkert badebassin

Hvis I regner med en varm sommer, hvor solen ofte bager ned hele dagen, og hvor det kan være svært at finde skygge i sommerhaven, så får du her en super god ide.

Du kan nemlig vælge at købe et badebassin. Hvis Danmarks sommer viser sig fra sin bedste side, så får du dejlig varmt vand, som dog stadig er køligt nok til at køle hele familien ned efter en varm dag.
Dette vil uden tvivl glæde både mor, far og børn.

Brug tid med børnene – fx på jeres egen fodboldbane

Har du en rigtig fodbolddreng eller -pige derhjemme? Og har du en have i en nogenlunde størrelse? Så kan du købe to små mål og en bold og anlægge din egen mini fodboldbane. Dette vil uden tvivl glæde børnene, som nu kan træne og spille derhjemme.

Du kan naturligvis også være kreativ og bygge målene selv af nogle brædder og noget net, hvis du mangler et gør-det-selv projekt, og hvis du har hænderne skruet ordentligt på.


Artiklen er udtryk for skribentens egne holdning og ikke redaktionelt indhold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *