betal med børnepenge

Flere og flere butikker tilbyder børnepengekredit

h6

Når man handler online, er der ofte flere forskellige betalingsmetoder: Dankort, debitkort, Mobilepay eller faktura. Nogle steder kan man også foretage køb på afbetaling.

En af de mest populære betalingsmetoder for børnefamilier er imidlertid den såkaldte børnepengekredit.

Hvad er børnepengekredit?

hvad er børnepenge

Som ordet antyder, opnår man kredit med sine børnepenge.

Rent praktisk fungerer det på den måde, at man som kunde handler på samme måde som normalt: Lægger sine varer i kurven, udfylder leveringsdetaljer og indtaster sine kreditkortoplysninger.

I stedet for at butikken trækker pengene fra kortet med det samme, ventes der imidlertid med dette, indtil der kommer børnepenge. På den måde kan kunden modtage sine varer nu, men opnå midlertidig kredit.

Der kommer børnepenge 4 gange om året: 20. januar, 20. april, 20. juli og 20. oktober. Kreditten gives som regel frem til næstkommende udbetalingsdag. Enkelte steder kan man dog betale med børnepenge to kvartaler frem. I nogle butikker er det gratis at benytte sig af børnekredit, mens det i andre koster et mindre gebyr.

Se en oversigt over butikker med børnepengekredit her.

Fordele ved at betale med børnepenge

For butikkerne er børnepengekredit en metode til at opnå flere salg eller mersalg.

Kunder som måske ikke havde økonomisk råderum til at handle her og nu, får nemlig pludselig mulighed for at handle på en indkøbsimpuls eller benytte en aktuel kampagne i en given webshop. I nogle tilfælde kan muligheden for børnepengekredit også betyde, at der bliver lagt lidt flere varer i kurven, end ellers.

For kunderne har muligheden for at betale med børnepenge den fordel, at de kan slå til her og nu, når de ser et godt tilbud – eller købe ting til børnene de mangler med det samme, uden at skulle have pengene op af lommen.

Tænk taktisk og spar penge

spar penge

De fleste webshops kører en fast cyklus året igennem, hvad angår udsalg og lancering af nye kollektioner. Betaler man med børnepenge på disse tidspunkter, kan man spare mange penge – fordi man køber ind, når der er tilbud fremfor til fuld pris.

Mellem to sæsoner er der ofte udsalg. De såkaldte Midseason Sales. Sommerkollektionerne kommer som regel på hylderne i starten af februar og vinterkollektionerne i starten af august.

Midseason-udsalgene falder derfor oftest i måneden optil eller samtidig. Nogle steder er det afstemt, så udsalget begynder, når der kommer Børne-Ungeydelse, så man kan betale med børnepenge, men er det ikke tilfældet er børnepengekredit fordelagtigt at benytte sig af.

Har man som kunde nogle faste webshops man handler i, kan man også tilmelde sig deres nyhedsbreve eller følge dem på de sociale medier. Så får man besked om midlertidige rabatkoder eller ekstraordinære udsalg i forbindelse med for eksempel fødselsdag eller lignende. Ved at vente med at handle, til man kan spare penge, får man således mest ud af børnepengene.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *