kvinde i strandkanten

Nyd solen og naturen på dejlig solferie

h6

At tage på solferie er noget, som alle i dette land kan have lyst til. Det er sjældent, at vi her i landet har en sommer der er så meget værd. Det er meget mere klassisk, at vejret er dårligt og at man faktisk generelt har det ret koldt. Også regnen er meget udbredt her i landet så det kan også være en ting der kan være dejlig at komme væk fra. At tage på rejse til Mallorca er noget, som rigtig mange mennesker gør. Her er der varme og natur og alle kan finde noget de kan lide at lave.

Mallorca er ikke kun solskin og mad

Af og til bliver man inviteret med på en ferie af sin familie. Det kan være, at man glæder sig, men det kan omvendt også være, at det ikke er noget man ser så meget frem til. Det kan nemlig være, at man tror, at det bliver en dårlig oplevelse. Måske tænker man, at man skal ligge ved stranden eller poolen hele tiden. Er man den aktive type er dette ikke noget, som virker så tiltrækkende.

solopgang

Her kan man dog nyde godt af det faktum, at der faktisk er mange andre ting at lave på Mallorca. Det er nemlig langt fra kun det dasende liv man kan nyde her. Man kan også tage vandrestøvlerne på og se noget meget smuk natur. Der er forskellige trekkingstier, som man kan gå ad og de er af varierende sværhed. Der er nogle, som kræver, at man er erfaren mens andre blot er en helt stille og rolig og almindelig vandretur.

Maden er dog også værd at komme efter

De fleste har erfaring med det spanske køkken. Det er et køkken, som rigtig mange kan lide, men det er først de seneste år, hvor traditionerne i dette køkken for alvor er blevet tydelige. Tidligere var man mere optaget af fransk mad og i mange tilfælde også nordisk cousine. I dag er der dog et langt større fokus på det spanske køkken. En af de meget populære madvarer i Spanien er naturligvis tapas, som de fleste danskere har prøvet.

solsikker

Har man ikke tidligere prøvet tapas bør man prøve det på Mallorca. Her er der nemlig rigtig mange forskellige steder, og man kan godt regne med, at alle stederne serverer rigtig god tapas. En af de ting man også kan være sikre på det er, at det smager bedre end her i landet. Uanset hvad vil de nemlig formå at lave et væsentligt mere autentisk måltid end vi er vant til her. Deres paella er lavet med helt andre og mere friske råvarer end man kan få her i landet.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *