lån

Blive klogere på hurtige online lån

h6

Har du hørt om trenden med online lån? Kært barn har mange navne. Du har måske hørt folk omtale kviklån, SMS lån, online kassekreditter, turbolån, minilån, mikrolån. Der findes mange betegnelser for lån, der optages på nettet. Har du selv overvejet at tage et lån, så kan du blive klogere på dem i denne artikel.

Der er nemlig forskellige lånebetingelser på de forskellige lån. Det gælder alt fra renterne, løbetiden, lånebeløbet og selve kravene for at optage lånet. Mange lån kan man tage, når man er fyldt 18 år. Der er dog visse udbydere, der kræver, at man er fyldt henholdsvis 19, 20, 21, 22, 23, 24 eller 25 år, før man kan godkendes til et lån hos dem.  Det skyldes blandt andet, at de ekstra år er med til at gøre, at man har større erfaring og viden omkring sin økonomi, der er mere stabilitet og man er derfor en mere troværdig låntager.

Lille til enormt lånebeløb

Selve beløbet, som man kan låne, svinger helt fra 100 kroner til flere hundredetusind kroner. Det afhænger af, hvilken type lån, man er ude efter samt ens kreditvurdering. Ud over selve alderen, så skal den enkelte låntager nemlig kreditvurderes, så kreditor er sikker på, at man har økonomien til at kunne betale beløbet tilbage igen. I selve kreditvurderingen undersøges det også, om man er registreret nogen steder som dårlig betaler.

penge

Vælg lånet med de laveste renter

Med hensyn til renterne, så er der også stor variation her. Det kan derfor være en god idé at gå ind på en side, der har lavet en oversigt over forskellige låneudbdyere. Her kan man nemlig hurtigt danne sig et overordnet overblik over de væsentligste nøgletal. Kald det en personlig grovsortering. Der skal nemlig altid læses grundigt, når man udvælger sit lån, så man er sikker på, at der ikke er noget, man har overset eller misforstået.

Her er de hurtigste online lån

Er du på jagt efter de hurtigste lån, så er det lån som kviklån eller minilån, du er på udkig efter. Disse tager typisk et par minutter at ansøge hjemme fra sin egen computer. Inden for få minutter har man svaret på sin ansøgning – altså, hvor vidt man er godkendt eller afvist. En godkendelse fra udbyderen er ikke det samme som, at man har optaget lånet. Her skal der en bekræftelse fra dig til. Du kan derfor godt søge om flere forskellige lån, som bliver godkendt, men hvor du nøjes med at vælge det, der er mest fordelagtigt for dig.

Når man har bekræftet sit lån, så har man typisk pengene på sin konto inden for minutter, timer eller måske et døgn. Det afhænger af, hvilken låneudbyder, man benytter sig af. Dette vil dog fremgå af lånebetingelserne. Online lån er derfor den nemmeste og hurtigste måde at skaffe penge på, hvis man står og skal bruge dem lige nu og her. Det kan der være mange årsager til, og det er udbyderne heldigvis fuldstændig ligeglade med. De er ikke interesseret i, hvad du skal bruge pengene til. De er kun interesseret i, om du kan betale dem tilbage igen.

finans

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *