fyret

Pas på din fremtid med en a-kasse

h6

Som ny på arbejdsmarkedet kan det være en stor mundfuld at skulle betale hver måned til en a-kasse i tilfælde af at du skulle miste dit job i fremtiden, for det kan være svært at forestille sig, at det sker.

Med en a-kasse har du altid nogen i ryggen, hvis uheldet skulle være ude. Det betyder, at selv om du skulle være så uheldig at miste dit job, er du ikke nødt til at gå fra hus og hjem, for der er økonomisk hjælp at hente – hvis du husker at mele dig ind i en a-kasse.

a-kasse

Hvor kan du læse mere om a-kasser?

At høre om, hvor vigtigt det er at melde sig ind i en a-kasse er ikke altid nok til at få dig til at gøre det – men det er en af de ting, der bare er en del af at komme ud på arbejdsmarkedet og begynde at sikre fremtiden.

Er du interesseret kan du læse mere her: haabetshus.dk, hvor du kan læse om alle de danske a-kasser og finde frem til den, der passer bedst til dig og dine behov. Der er nemlig forskel på, hvilket job og hvilken a-kasse, der er det bedste match.

A-kasserne har ligesom alt andet specialiseret sig indenfor forskellige områder, men vil du have vejledning og hjælp med arbejdsrelaterede spørgsmål, så er det en fagforening du skal have fat i – og det er to forskellige ting.

afskediget

Hvorfor er det vigtigt at have en a-kasse?

Fordi, det er din økonomiske backup, hvis du skulle være så uheldig at miste dit job en dag. Selv om du har et job og ikke føler at det er nødvendigt, så kan uheldet være ud og så er det ikke let at stå uden sikring. Men en a-kasse er du nemlig sikker på at kunne dække dine udgifter og holde dig gående indtil du finder et nyt job.

Du kan læse mere om a-kassens funktion og økonomi i al almindelighed ved at klikke her.

Gør dig selv en kæmpe tjeneste og sæt dig ind i, hvad en a-kasse kan gøre for dig inden du afskriver behovet. Det er en af e ting du virkelig vil være glad for, hvis du er uheldig på jobmarkedet en dag!

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt stof.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *